vakantiehuisje met heerlijk terras en grote tuin
vakantiewoningen

Moderne villa’s met riante tuin en terras

Kies voor een nieuw en luxe vakantiehuis midden in de natuur! De moderne vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 12 personen. Iedere woning is vrijstaand, van alle gemakken voorzien en met ruime tuin en terras.

Voor elk wat wils

Het prachtige vakantiepark De Heihorsten is gloednieuw en de modern ingerichte huizen zijn van alle gemakken voorzien. Het park heeft 5 verschillende woningtypes, geschikt voor 4 tot 12 personen. Maar bijna ieder huis heeft weer z’n eigen twist: kies voor een sauna of bubbelbad, een serre, een aparte tv-hoek, een extra grote tuin, of juist de gezelligheid van een slaapzolder, een bedstee of een stapelbed. Kijk op de Roompot website naar alle mogelijkheden en beschikbaarheid. Wilt u wat advies voor uw keuze? Ons gastvrije team van de receptie adviseert u graag!

nieuw en modern

Nieuw en modern

De bouwstijl doet denken aan de traditionele rietgedekte boerderijen, maar de vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien: een uitstekend uitgeruste keuken, prachtig sanitair, vloerverwarming en een gezellige inrichting.

Vrijstaand, tuin en terras

Alle vakantiewoningen zijn vrijstaand en beschikken over een ruime tuin met terras. Zo heeft u alle vrijheid. En met het comfortabele tuinmeubilair is het wel heel aantrekkelijk buiten te ontbijten, dineren of gewoon lekker te luieren.

duurzaam park

Duurzaam

Het nieuwe park De Heihorsten is duurzaam en gasloos gebouwd en is met een eigen zonnepark zeer eco friendly. Uiteraard beschikt het park over voldoende oplaadpunten voor elektrische auto’s.

huisdiervriendelijk en huisdiervrij

Huisdiervriendelijk of juist huisdiervrij

Het park heeft huizen waar uw huisdieren van harte welkom zijn. Indien gewenst zijn er huizen met omheining, zodat uw hond heerlijk kan ravotten in de tuin. Liever een huis waar juist geen huisdieren welkom zijn? Ook dat kan. Geef bij het boeken uw voorkeuren aan.

wellness en sauna

Wellness en sauna

Diverse huizen op het park beschikken over een wellness optie: sauna, infrarood cabine of bubbelbad. Hiermee kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen huis na een mooie wandeling of lange fietstocht. Bij uw boeking kunt u uw voorkeuren aangeven.

smart tv en wifi

Smart TV en WiFi

Natuurlijk hebben alle woningen uitstekende wifi en een smart TV. Daardoor cast u eenvoudig eigen apps op het scherm. U logt ook gemakkelijk in met uw eigen accounts op Netflix of Google. En maakt u zich geen zorgen, wij loggen u na uw vertrek automatisch weer uit.

vakantiehuis in natuur

Bekijk alle vakantiehuizen

De Heihorsten biedt u ruime keuze aan vakantiewoningen, variërend van 4 tot 12 personen. Kies uw nieuwe en luxe vakantiehuis midden in de natuur, met en zonder wellness, huisdiervrij of huisdiervriendelijk. De keuze is geheel aan u.

Scroll naar boven