omgeving

Veelzijdig natuur- én recreatie gebied

Of u nu komt voor de rust, de natuur, het eten, het sporten of de attractieparken, u heeft heel veel om uit te kiezen! En of u nu samen komt, met vrienden, collega’s, familie of  (klein-)kinderen, er is voor elk wat wils in de directe omgeving van De Heihorsten.

Natuur

Rondom het vakantiepark De Heihorsten liggen diverse natuurgebieden om fantastisch in te fietsen en te wandelen. Direct vanuit uw woning stapt u de Somerense Heide op, maar ook de Strabrechtse Heide en De Groote Peel liggen om de hoek. Ga vogels spotten of kom oog in oog te staan met Schotse Hooglanders. Natuurlijk is de heide prachtig aan het einde van de zomer! Maar de veelzijdige natuur hier met bossen, vennen en heide is schitterend in ieder jaargetijde!

Actief en sportief

We beginnen met het trimparcours direct buiten ons park. Wie heeft er zin in een wedstrijdje? De golfbaan De Swinkelsche met 27 holes grenst aan de tuinen van de vakantiewoningen. De mooiste fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Zin in een buitenrit of ponyrijden? Neem contact op met Manege Het Keelven. Zin in een avontuurlijke route op de fiets? Probeer een van de vele MTB-routes rond Someren. Het buitenbad van Someren is echt een aanrader om lekker te zwemmen in de zomer. Of ga samen een dagje kanoën op de Dommel.

Attractieparken en musea

Attractiepark Toverland, Dierenrijk en een bezoek aan een van de vele kastelen staan hoog op het lijstje bij onze jonge gasten. Museum Klok en Peel ligt op fietsafstand en is de afgelopen jaren door de ANWB meermaals bekroond als leukste museum van Brabant. Een absolute aanrader voor jong en oud. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van alle mogelijkheden in de omgeving van vakantiepark De Heihorsten.

Steden en dorpen in de buurt

Verblijft u op De Heihorsten? Ga dan ook eens lekker vlaai eten in Weert, slenteren door Eindhoven of shoppen in Roermond. Maar vergeet ook zeker Someren en de omliggende dorpen niet, die naar Brabantse traditie veel evenementen op de agenda hebben staan als jaarmarkten, kermis of de Kennedy toertocht.

.

vakantiehuis in natuur

Heeft u uw volgende uitstapje al gekozen?

Boek een van de moderne vakantiewoningen en plan uw volgende uitje. Samen, of met vrienden, familie, kinderen, opa en oma, u vindt altijd het huis dat bij u past. Maak een keuze uit de 4 tot 12 persoons vakantiewoningen. Graag een advies over het meest geschikte type? Ons team van de receptie helpt u graag verder!

Scroll naar boven