zwembad
faciliteiten op het park

Alles bij de hand voor een heerlijke vakantie

Met de faciliteiten op het vakantiepark is ook een dagje in en om uw vakantievilla heel relaxed: neem een duik in het zwembad, trap een balletje op de sportvelden en laat de kinderen ravotten in de speeltuin. Vanuit uw vakantiehuis loopt u zo naar het restaurant of start u een potje minigolf.

Zowel op als rondom het vakantiepark De Heihorsten zijn tal van faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken. Het park beschikt over een gloednieuw binnenzwembad met peuterbadje dat het gehele jaar geopend is. Bij onze receptie kunt u terecht voor alle informatie over park en omgeving. Hier vindt u ook de broodjesservice en minishop. Tevens huurt u hier eenvoudig fietsen, e-bikes, mountainbikes en meer. Voor de kids beschikt het park over een speeltuin met mini-kabelbaan, een trapveldje en een volleybalveld.

Direct tegenover de entree van het park vindt u het sfeervolle restaurant De Soete Inval met uitgebreide kaart voor koffie, lunch, borrel of diner. En laat u hier verleiden tot een potje mini-golf, jeu de boules of pitpat.

zwembad

Binnenzwembad

Bij vakantie hoort zwemmen en waterpret! De Heihorsten heeft een eigen overdekt zwembad met peuterbadje. Weer of geen weer, u heeft elk seizoen optimaal zwemplezier!

speeltuin

Speeltuin

De Heihorsten heeft geen uitgebreid animatieprogramma maar ook de jonge gasten zijn we niet vergeten. De ruime speeltuin heeft fantastische klim- en klautertoestellen en een kabelbaan!

volleybalveld

Sportvelden

Bij de entree van het park, naast de receptie en het overdekte zwembad, liggen een voetbal- en volleybalveld. Alle ruimte om buiten actief te genieten met de kids, lekker te ravotten, spelletjes te spelen en een balletje te trappen.

fietsverhuur

Fietsverhuur

Huur uw fiets, e-bike of mountainbike bij de receptie en geniet van het mooie gebied tussen de Strabrechtse Heide, de Somerense Heide en de Groote Peel. Ook kinderzitjes zijn beschikbaar.

Maaltijden & catering

Geniet ten volle van uw gezellige vakantiewoning met ruime tuin. Dek alvast de tafel en maak het u gemakkelijk met de huisgemaakte, verse stoofschotels en soepen van “Claudia kookt”.

golfbaan 27-holes

Golfbaan
De Swinkelsche

Direct grenzend aan park De Heihorsten vindt u de 27-holes golfbaan De Swinkelsche. Als gast bent u hier van harte welkom voor een rondje of een complete invulling van uw golfdag. U bent ook van harte welkom in het restaurant met terras voor koffie, lunch en borrelhapjes.

centrale laadpunten elektrische auto

Oplaadpunten elektrische auto

Ook aan de elektrische auto’s is natuurlijk gedacht. Sommige woningen hebben zelfs hun eigen oplaadpunt. Maar ook op de algemene parkeerplaats heeft u de beschikking over een viertal laadpunten, zodat u altijd met een volle batterij de omgeving kan verkennen.

minishop en broodjesservice

Minishop

Verwen jezelf of de kinderen met een ijsje. En ook voor wat kleine boodschappen kunt u natuurlijk terecht bij de mini-shop!

Broodjesservice

Haal ’s ochtends uw verse broodjes op bij de receptie en geniet van een echt vakantieontbijt.

mini-golf

Jeu de Boules & mini-golf

Ga ook eens de strijd aan met een potje adventure mini-golf, pitpat of jeu de boules. Direct tegenover het park De Heihorsten, bij restaurant De Soete Inval, vindt u dit vermaak voor jong en oud.

privé parkeren

Parkeren

Ieder vakantiehuis beschikt over één of twee privé parkeerplaatsen die direct grenzen aan de woning. Daarnaast heeft het park een ruime bezoekersparkeerplaats waar u zonder kosten extra auto’s kan parkeren.

restaurant de soete inval

Restaurant
De Soete Inval

Een avond uit eten? Vakantie vieren met een pannenkoek? Of even borrelen of lunchen direct naast de deur? Het boscafé De Soete Inval direct naast ons park heeft hiervoor de perfecte menukaart!

Natuurpoort Vennenhorst

Kom binnen bij vakantiepark De Heihorsten en passeer direct de entree van Natuurpoort Vennenhorst! Geliefd bij fietsers, wandelaars en atb-ers.

receptie

Receptie

Het team van onze receptie staat iedere dag voor u klaar om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Zij helpen u graag met alle informatie over de omgeving, wandel- en fietsroutes, restauranttips, fietsverhuur, etc. De receptie is dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00, op maandag en vrijdag tot 19.00 uur.

wasmachine en droger

Wasmachine & droger

Soms ontkomt u niet aan een vakantiewasje! In ons centrumgebouw vindt u een wasruimte met wasmachines en drogers. Ons team van de receptie helpt u graag verder.

tokkelbaan

De perfecte balans tussen ontzorgen, rust en levendigheid

Op vakantiepark De Heihorsten geen kinderdisco en animatieteam, maar wel alle faciliteiten voor een actieve, ontzorgde en veelzijdige vakantie: zwembad, speeltuin, restaurant om de hoek. Of u nu komt met kinderen, grootouders, vriendengroep of gezin, het is heerlijk vertoeven op De Heihorsten!

Scroll naar boven